Çarşamba, Mart 7

core syn.x

bir süredir bazı nedenlerden ötürü sadece tony le çalışabiliyorum, shaun kuma olarak gerekince devreye giriyor ama açık söylemek gerekirse ona dönmeye korkuyorum..kardiyo kondisyonum oldukça düştü çünkü..

x2 elime gelene kadar x, x+ ve 0o0 la oynuyorum ve günün programı core x di, aslında çarşamba günü kol günü ama manyak pazuuuu yapmama gerek olmadığı için ve core çalışmayı sevip, karından nefret ettiğim için bir çarşamba arms bir çarşamba core çalışaya karar verdim.

ısınma, esneme ve soğuma dahil yaklaşık bir saat süren bu program tüm kaslara yönelmiş hafif kardiyo bazında komple bir sistem. yerde iki, ayakta iki hareketten oluşan setler, genelde karın, sırt, omuzlar, bacak ve kalça kaslarına saldırırken setin dördüncü hareketi kalp ritmini hızlandırıcı nitelikte..yani kalbi hızlandırıp yağ yakımını arttırmak hedeflenirken aynı zamanda bölgesel kasların çalışması da amaçlanmış. yer minderi, dumbell veya esneme lastiği dışında hiç bir ekstra materyale ihtiyaç duyulmayan program komple bakım için süper tercih..

6.50 dk, ısınma ve esneme son 5 dk. soğuma ve esneme şeklinde..stack foot/ stagger hands push ups, sphinx push ups ilk break e kadar olan gözde hareketler olup 2 seti tamamlama şansına nail olduysanız ikinci break e kadar prison cell push ups, plank to cha turanga run, towel hopping le tanışırsınız. hayır hayır daha bitmedi ;) 3 break e kadar daha 2 set var ve bunlardan en sevdiklerimi şöyle bir kenara ayırırsak ortaya şunlar çıkar : reach high&under push ups, steam engine, plank to cha turanga iso, the half back :D ve takriben 24 artistik hareketten sonra harcanan kalori yaklaşık 300 :(( yani bir gofret kadar, acı ama gerçek.. bişi yerken dikkatli olun!!!

umarım bir gün kardiyo saatimde olur da, kalbimin core x de bile ne kadar hızlandığını paylaşabilirim.

2 yorum: