Cuma, Aralık 30

muskuler condition..

bacak çalışacağım bugün elim ne hikmetse daha önce yapmadığım bu dvd ye gitti. tony nin tek başına çalıştığı bu serinin bende yeri ayrı, çünkü izleyiciyle beraber yaptığı için hissettiği acının sesli ifadesi olan inilti ve çığlıklarını duyabiliyorum ki bu da bende yalnız olmadığım duygusu uyandırıyor. deli gibi terliyor ve manyaklar gibi çığlık atıyoruz beraber :D

tony horton' un p90x mc2 one on one serisinin 3.vol. 12.dvd si olan P.A.P tüm kasları hedeflemiş 70 dakikalık komple bir çalışma programı niteliğinde. oldukça sert ve uzuuuun olan egzersizler bitmedi gitti diyebilirim, son 16 dakikası terden gözümü açamaz halde bağırırken "yeter artıkk" diye meraklanan hasta oğlum odaya girip bizi izlemeye koyuldu, arada öpücükleriyle haksız rekabeti destekleyip doping verdi de öyle bitirebildim pap ı..


özetle 70 dakikanın ilk 10 dk sı ısınma, son 13 dk sı soğuma ve esneme.. geri kalanı ölüm :D setler şöyle tamamlanıyor; 3 set var..1.set; 6 farklı egzersizin  2 şer tekrarı, 2.set; 3*3, 3.set; 3*4..en acılısı da 3.set bence hit hareket 4 topun üzerinde şınav pozisyonunda 30 sn durduğumuz!! floor clock :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder